Linux Ubuntu 9.04 Son sürüm Full Türkçe İşletim Cd si İndir-Download
Yazar
Konu: Linux Ubuntu 9.04 Son sürüm Full Türkçe İşletim Cd si İndir-Download Cuma Eyl. 17, 2010 12:26 pm
nyanın en popüler açık kaynak kodlu işletim sistemi olan Ubuntu’nun yeni sürümü Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalopeindirime sunuldu.
Açık kaynak kodlu işletim sistemi lideri Ubuntu bugün yeni sürümü Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope ile karşımıza çıktı. Ubuntu’nun tek isteği kullanıcıların isteklerine cevap vermekti bunu başardı. Yeni sürümü ile Ubuntu Dizüstü ve Laptop kullanıcılarına % 35’e varan ekstra pil süresi imkanını sunuyor. İşletim sistemine sahip olan bilgisayarın açılması ve kapanması sadece 25 saniyelik bir sürede gerçekleşiyor.
Ubuntu’nun yeni sürümünü yükleme avantajları bunun ile sınırlı kalmıyor. Yazılımı yüklediğinizde; Office programı, Adobe Flash Player, Skype gibi yazılımlarda eş zamanlı olarak bilgisayarınıza yükleniyor. Hem vakitten, hem de 150 dolarlık yazılımlardan yararlanmış oluyorsunuz.
Artık güncelleme olanağı sunan Ubuntu, yeni arayüzü ve Wireless bağlantıları daha iyi yönetebilme özelliği ile sizler ile.