| Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BySuarez Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Points : 859 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 15/09/10 Nerden : Adana
adana Profil: (5/5)
| Konu: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Ptsi Eyl. 27, 2010 8:19 pm | |
| Bilgisayar acılırken istedigin müzikle calsın...
Bilgisayar acılırken istedigin müzikle calsın istersen asagıdakı uygulamayı yap yanlız waw dosyası olması lazım unutmayın.
işlem:
Başlat -ayarlar -denetim masası-ses konuşma müzik ayarları-yukardaki ses efect duzenini degıstır-ve acılan sayfada asagıda bir cok ses dosyaları var windows araç çubugu bandını goster gibi tabi bızım isimiz acılısla asagılara inin ve windowsu baslatı bir kez tıklayın yan tarftaki gozattan waw dosyasını gosterin yada waw dosyasını acılan pencerenin icine kaydedin ordan gosterin tamam deyip yeniden baslatın gorürsünüz ve bir cok seyın müzigi buradan degisiyor
HADİ SİZE KOLAY GELSİN
| |
|
| |
ahmet42 Misafir
| Konu: Geri: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Salı Eyl. 28, 2010 12:33 pm | |
| arkadaşım benimde bir sitem var metin2oynayanlar.forumzarbi.com bir arkadaşım siteme kayıt oldu nasıl moderatör yaabilirim ben adminim ama arkadaşımıda moderatör yapmak istiyorum nasıl olcak?????? |
|
| |
BySuarez Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Points : 859 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 15/09/10 Nerden : Adana
| Konu: Geri: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Salı Eyl. 28, 2010 1:18 pm | |
| - ahmet42 demiş ki:
- arkadaşım benimde bir sitem var metin2oynayanlar.forumzarbi.com bir arkadaşım siteme kayıt oldu nasıl moderatör yaabilirim ben adminim ama arkadaşımıda moderatör yapmak istiyorum nasıl olcak??????
Sitene qirip bi bakimm sende admine msj at bos durma sorununu cözeriz merak etme
En son ByK@rma tarafından Salı Eyl. 28, 2010 1:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
BySuarez Moderatör
| Konu: Geri: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Salı Eyl. 28, 2010 1:26 pm | |
| Arkadasını modaretör yapabilirsin altta moderateurs diye bir yer var ona tıkla grup üyelerine arkadasını ekle olmazsa yine buraya msj at
| |
|
| |
ahmetcin Misafir
| Konu: Geri: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Salı Eyl. 28, 2010 1:52 pm | |
| |
|
| |
ahmetcin Misafir
| Konu: Geri: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Salı Eyl. 28, 2010 1:53 pm | |
| birde siteme biraz kişi davet etmek istiyorum nasıl yapcam? |
|
| |
BySuarez Moderatör
| Konu: Geri: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Salı Eyl. 28, 2010 1:56 pm | |
| - ahmetcin demiş ki:
- birde siteme biraz kişi davet etmek istiyorum nasıl yapcam?
Senin sitenin ismini google ye yazınca cıkmıor deilmi ?? | |
|
| |
ahmetcin Misafir
| Konu: Geri: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Salı Eyl. 28, 2010 1:57 pm | |
| |
|
| |
ahmetcin Misafir
| Konu: Geri: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Salı Eyl. 28, 2010 1:58 pm | |
| birde siteyi açtınmı hemen anasayfa nasıl açılcak bende fransızca bişeyler yazıyor 2 grup halinde |
|
| |
BySuarez Moderatör
| Konu: Geri: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Salı Eyl. 28, 2010 2:14 pm | |
| - ahmetcin demiş ki:
- çıkmıyor
siteni googleye okut hem zirayetci gelir hemde siten googlede cıkar | |
|
| |
ahmetcin Misafir
| Konu: Geri: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Salı Eyl. 28, 2010 2:16 pm | |
| |
|
| |
BySuarez Moderatör
| Konu: Geri: Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın Salı Eyl. 28, 2010 2:17 pm | |
| Siten türkceye nasıl cevrilir onu adminme sor
| |
|
| |
| Bilgisayar İstedigin müzik ile acılsın | |
|